amager.klinik-kbh.dk: Klinik i Amager Strandvej

Klinik i Amager Strandvej

Amager strandvej 1-275 Amager Strandvej, samt Øresundsvej er for alvor blevet til Københavns nye velhaverkvarter. 20 etagers luksuriøse komplekser tårner sig op ved det man efterhånden kan kalde Amagers strandpromenade, og bygningerne her har egne tagterrasser med 180 graders havudsigt.

Kliniklokaler er mange forskellige ting. Lokaler til lægeklinik, tandlæageklinik, fysioterapi klinik ol. er ofte kontorlokaler med gode adgangsforhold for patienterne (dvs. nærhed til offentlig transport, samt elevator). Lokaler til skønhedsklinik, negleklinik ol. er typisk butikslokaler eller en høj kælder med vinduespartier til en befærdet gade. Endelig finder der mange klinikfællesskaber, hvor behandlere slår sig sammen og deler lokalerne. Her er det almindeligt at nogle lokaler udlejes på dags- eller timebasis.

 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for udlejning af klinik. Hvis du søger klinik til leje, eller en klinik til salg, så kan du finde dine nye kliniklokaler hurtigt og let ved at klikke på linksene i højre side.